16 Nisan 2024 Salı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca. Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar’ın “Sınav Şartı” başlıklı Ek 2. Maddesinin |b] bendinde belirtilen yönteme göre; Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında çalıştırılmak ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere sözleşmeli personel pozisyonunda Şoför olarak çalıştırılmak üzere 1 adet Destek Personeli alınacaktır

BAŞVURU ŞARTLARI:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2) 2012 KPSS (B) Grubu sınavına girmiş olmak. (2012 KPSSP93 puan türü esas alınacaktır.

3) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4) Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı önlisans programından mezun olmak.

5) E. sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak

6) İstenilen Sınıftaki Sürücü Belgesine En Az (9) Yıldır Sahip Olmak.

7) Belgelendirmek kaydıyla, Üniversitelerde en az 4 yıl Rektör şoförlüğü yapmış olmak

8) SRC 2 Belgesi sahibi olmak

9) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ – YERİ – TARİHİ;

Müracaatlar ilanın gazetede yayımladığı günü izleyen 15 gün içinde, adayların Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi web sayfasından (www.menmetakif.edu.tr) temin edecekleri başvuru formu, dilekçe ve istenen belgeler (onaylı veya aslı görülmek şartıyla fotokopisi) ile birlikte başvuruların en geç son müracaat günü mesai bitimine kadar Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Merkez/BURDUR adresine şahsen yapılması gerekmektedir. Tel: 0248 2131087 t 0248 2131082.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

KPSS puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 3(üç) iş günü içerisinde www.mehmetakif.edu.tr adresinden ilanedilecektir. Asil olarak atanacak tarafından başvuru olmadığı takdirde veya Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara ilişkin Yönetmelik gereğince, beyan esasına bağlı araştırma sonucunda aykırılık tespit edilmesi halinde yerine puan sırasına göre yerleştirme yapılacaktır.

NOT

a) Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır

b) Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre işlem yapılacaktır.

c) Kamu kurum ve kuruluşları ile Üniversitemizde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli çalışanlar ile sözleşmeli çalışmakta iken, ayrılanlardan ayrıldıkları tarihten itibaren bir (1) yıl geçmeyenler müracaatta bulunamayacaklardır.

Müracaatta bulunup sıralamada kazanmış olsalar bile 2009/14799 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve 5917 sayılı Kanunun 47 nci maddesi gereğince sözleşme yapılması mümkün bulunmamaktadır

Sonraki Haber

TEOG Sonuçları Açıklandı

TEOG kapsamında 8’inci sınıflara yönelik düzenlenen 2. dönem merkezi ortak sınav sonuçları açıklandı.   Sınav …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.