19 Mart 2024 Salı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

 

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezine 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar’ın Ek Madde-2/b Fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanda 7 (yedi] sözleşmeli personel alınacaktır.

 

Unvan Adedi Aranan Nitelikler

 

HEMŞİRE 5 Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik, Ebelik-Hemşirelik, Sağlık Memurluğu alanlarından birinden mezun olmak.

 

HEMŞİRE 2 Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.

 

I- BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

 

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen nitelikler ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

 

2- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

 

3- Adayların bu sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için, 07 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2012-KPSS Lisans) veya 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2012-KPSS Ortaöğretim/ Önlisansl girmiş olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır. 4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

 

II. BAŞVURU Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;

 

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

 

2- Diploma fotokopisi,

 

3- KPSS Sonuç Belgesi Fotokopisi

 

4-1 adet fotoğraf

 

5- Adayın son bir yıl içinde kamu kurum ve kuruluşlarının 4/B sözleşmeli personel pozisyonlarında çalışmadığını beyan ettiği “TAAHHÜT BELGESİ” ile “Başvuru Formu” Üniversitemizin www.ibu.edu.tr web adresinden temin edilecek olup; adayların şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

 

III. BAŞVURULARIN DEĞERLENDERİLMESİ VE SONUÇLARI:

 

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi, başvuru süresi bitiminden 10 (on) iş günü içinde www.ibu.edu.tr web adresinden ilan edilecektir, ilan edilen kadronun iki katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı veya atama hakkını kaybettiği takdirde atanmaya hak kazanan yedekler sırası ile aynı web adresinden ilan edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar, haklarını kaybederler.

Sonraki Haber

Öğretmen atamaları için başvurular başladı

Öğretmen adaylarının merakla beklediği 30 bin atama için başvurular, başladı. Öğretmen atamaları için başvurular 8 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.