25 Nisan 2024 Perşembe

Sahil Güvenlik Kom. Sözleşmeli Subay Alım İlanı

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINA SÖZLEŞMELİ SUBAY ALINACAKTIR

Sahil Güvenlik Komutanlığında 2013 yılında istihdam edilmek üzere Sahil Güvenlik, Bilgisayar Mühendisi, Elektronik Mühendisi, Elektrik Mühendisi sınıfı sözleşmeli subay alımı yapılacaktır.

Başvurular 23 Eylül-11 Ekim 2013 tarihleri arasında şahsen veya posta ile “Sahil Güvenlik Eğitim ve öğretim Komutanlığı Yeni Liman, Konyaaltı/ANTALYA” adresine yapılacaktır.

İrtibat ve bilgilendirme telefonu: 0 242 259 13 76 (Dâhili: 23 25)

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2013 Yılı İkinci Dönem Sözleşmeli Subay Alımları Bilgilendirme Kılavuzu’na, Sahil Güvenlik Komutanlığı internet http://www.sgk.tsk.tr adresinden ulaşılabilecektir.

GİRİŞ KOŞULLARI

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

3. Türk Silahlı Kuvvetlerinden, askerî veya sivil okullardan çıkarılmamış olmak.

4. Yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak.

5. Yabancı uyruklu kişilerle evli olanlar ile çifte vatandaşlık taşıyanlar için başvuruları Genelkurmay Başkanlığı tarafından kabul edilmiş olmak.

6. öğrenimini kendi adına yapmış olmak veya herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı hizmet veya tazminat yükümlülüğü bulunmamak, (Askerlik yükümlülüğüne ilişkin hükümler saklıdır.)

7. Alım yapılacak branşlara uygun kaynak olarak belirlenen okullardan mezun olmak.

8. öğrenim durumunu belirten diploma veya geçici mezuniyet belgesi bulunmak.

9. öğrenimlerini yurt dışında bitirenlerden diplomalarının yurt içinde geçerli olduğunu belirten Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)nca onaylanmış denklik belgeleri bulunmak.

10. Alım yapılacak branşlar için kaynak gösterilen bölümlere denk bölümlerden mezun olanlardan, diplomalarının denkliği YÖK tarafından onaylanmış olmak.

11. Yapılacak genel kültür ve meslek bilgisi (Sahil Güvenlik sınıfı için sözel yetenek ve sayısal yetenek) sınavları, fiziki yetenek testleri ile mülakat sınavında başarılı olmak.

12. En az dört yıllık fakülte veya yüksekokulları bitirenler için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2013 tarihi itibarıyla 27 yaşını (01 Ocak 1986 tarihinden sonra doğmuş olanlar başvurabilirler.), lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 32 yaşını (01 Ocak 1981 tarihinden sonra doğmuş olanlar başvurabilirler.) bitirmemiş olmak.

13. Adayların alım yapılacak branş için sevk edileceği askerî hastanelerden sağlam raporu almak, ayrıca TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliği’nde belirtilen koşulları sağlamak.

14. Silahlı Kuvvetlerde sivil memur ve işçi olarak görev yaparken başvuran adaylar için üç sicil amirinden uygun onaylı nitelik belgesi almak.

15. Askerlik hizmetini yaparken başvuranlar için, üç sicil amirinden uygun onaylı nitelik belgesi almak. (Kıtada üç ayını doldurmamış olanların nitelik belgesi üç ayı doldurmalarını müteakip istenir.)

16. Yedek subaylığını bitirmiş adayların, yedek subaylık hizmeti esnasında aldıkları sicil not ortalaması 85 not ve üzerinde olmak.

17. 2013 Yılı İkinci Dönem Sözleşmeli Subay Alımları Bilgilendirme Kılavuzu’ndaki belirtilen diğer gereksinimleri karşılamak.

Sonraki Haber

Emniyet Genel Müd. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI   EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ   MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATINA ALINACAK   SÖZLEŞMELİ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.