19 Mart 2024 Salı

KPSS'nin Yeni Adresi 'İnternet'

İnternet istatistikleri, 2014 yılında yapılacak olan Kamu Personeli Giriş Sınavı’na hazırlanan kullanıcıların internet üzerinden yoğun bir şekilde çalıştığını gösteriyor.

İnternet istatistikleri, 2014 yılında yapılacak olan Kamu Personeli Giriş Sınavı’na hazırlanan kullanıcıların internet üzerinden yoğun bir şekilde çalıştığını gösteriyor. Sosyal medya üzerinde kurulan yüzlerce irili ufaklı grupta, sanal ders çalışma ortamları oluşturulmuş durumda.

Facebook üzerinden açılan gruplarda adaylar yapamadıkları soruları birbiriyle paylaşarak kısa sürede geri dönüşler alıyor. Dershane veya kurs imkanı olamayan adaylar bu eksiklerini internet yoluyla gideriyor.

 ÜCRETSİZ UYGULAMA İLK GÜNDEN ZİRVEDE

Cep telefonlarının vazgeçilmezi Android pazarda iki gün önce yer alan bir uygulama da KPSS’ye talebin ne kadar yoğun olduğunu bir kez daha gözler önüne koydu. ‘Tüm Dersler KPSS’ isimli ücretsiz uygulama ilk günde birçok yabancı uygulamayı geçerek ilgi çeken uygulamalar arasına üst sıralardan giriş yaptı. İçerisinde yüzlerce içeriğin olduğu uygulamayı Android işletim sistemli akıllı cihaza sahip olan kullanıcılar, ücret ödemeden indirebiliyor.

‘Youtube’ ÜCRETSİZ DERSİN YENİ ADRESİ

Google istatistiklerine göre, her geçen yıl KPSS’ye internetten hazırlananların oranı artıyor. Öğrenciler ders izleme ihtiyaçlarını video paylaşım devi Youtube ile gideriyor. Yüzlerce ücretsiz kanalın bulunduğu video paylaşım devinde kullanıcılar beğendikleri kanallara abone olarak yeni içeriklerin Youtube profillerine otomatik olarak gelmesini sağlayabiliyor

 

KPSS VİDEOLARI İÇİN TIKLARIN

KPSS 2014  TESTLERİ İÇİN TIKLAYIN

KPSS DERS NOTLARI İÇİN TIKLAYIN

BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

ZABIT KATİPLİĞİ KLAVYE ÇALIŞMA PLATFORMU

Sonraki Haber

T.C. Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Dışişleri Bakanlığı merkez teşkilatında arşiv hizmetlerinde aşağıda belirtilen pozisyonlarda çalışmak üzere mülakatla sözleşmeli arşiv uzmanı alınacaktır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.