18 Nisan 2024 Perşembe

Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Ankara Üniv. sözleşmeli 9 anestezi, 6 sağlık teknikeri, 84 hemşire, 1 sağlık fizikçisi, 6 röntgen teknisyeni, 3 laborant, 1 biyolog alacak.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI

 

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2. maddesine göre Üniversitemizde toplam 110 pozisyona 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır. Başvuru tarihi:02 Mayıs 2014 Son Başvuru tarihi 20 Mayıs 2014

Kod No UNVANI KADRO SAYISI KPSS PUAN TÜRÜ ARANAN NİTELİKLER
01 Hemşire 84 KPSSP3 *Lisans düzeyinde eğitim veren Hemşirelik bölümünden mezun olmak. 01.01.1984 ve sonrası doğumlu olmak.
o : Diğer Sağlık Personeli (Anestezi Teknikeri) 9 KPSSP93 *Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Anestezi programından mezun olmak, 01.01.19S4 ve sonrası doğumlu olmak
03 Diğer Sağlık Personeli (Sağlık Fizikçisi) 1 KPSSP3 *Lisans düzeyinde eğitim veren fizik mühendisliği veya nükleer enerji mühendisliği eşitimi üzerine sağlık fiziği, radyasyon onkolojisi fiziği, radyoloji yada nükleer üp konularından birinde yüksek lisans yapmış olmak. 01.01.19S4 ve sonrası doğumlu olmak.
04 Diğer Sağlık Personeli (Röntgen Teknisyeni) 5 KPSSP94 *Sağlık Meslek Liselerinin Radyoloji bölümünden mezunu olmak, 01.01.1979 ve sonrası doğumlu olmak.
05 Diğer Sağlık Personeli (Sağlık Teknikeri) 5 KPSSP93 *Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümünden mezun olmak. 01.01.1979 ve sonrası doğumlu olmak.
06 Diğer Sağlık Personeli (Sağlık Teknikeri) 1 KPSSP93 *Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun olmak ve Sağlık Bakanlığı onaylı Perfüzyonist sertifikasına sahip olmak 01.01.1979 ve sonrası doğumlu olmak.
07 Diğer Sağlık Personeli (Laborant) 3 KPSSP93 *Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Laboratuvar bölümünden mezun olmak, 01.01.19S4 ve sonrası doğumlu olmak
OS Biyolog 1 KPSSP3 *Lisans düzeyinde eğitim veren Biyoloji bölümünden mezun olmak. * Veteriner Mikrobiyoloji alanında en az yüksek lisans ( master ) düzeyinde eğitim derecesine sahip olmak. x Bakteriyel uyarımlı apoptozis konusunda deneyim sahibi olmak ve bunu belgelemek * Faj tabanlı tam sistemleri konusunda en az 1 yıl çalışmış olduğunu belgelemek. (Hizmet özel sektörde geçmiş ise bu hizmeti SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek)
09 Röntgen Teknisyeni 1 KPSSP93 *Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Radyoloji bölümünden mezun olmak. x Bilgisayarlı tüm vücut tomografi . manyetik rezonans ve dijital radyografi cihazlarım kullanabilmek ve bu cihazlarla ilgili sertifika sahibi olduğunu belgelemek x Radyoloji teknisyeni olarak, dijital röntgen, mamografi, kemik dansitometrı , fioroskopi . bilgisayarlı tomografi , manyetik rezonans görüntüleme konularında en az 7 yıl çalışmış olmak. (Hizmet özel sektörde geçmiş ise bu hizmeti SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek.)
TOPLAM 110

I- GENEL ŞARTLAR

 

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’mın 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak

 

2) 2012 KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak.

 

3) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

 

4) Gerçeğe aykın belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

 

5) Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 B maddesinin ‘Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem j-ürütülmeyecektır.

 

AÇIKLAMALAR

 

http://personeldb.ankara.edu.tr adresinde yer almaktadır.

Sonraki Haber

Öğretmen atamaları için başvurular başladı

Öğretmen adaylarının merakla beklediği 30 bin atama için başvurular, başladı. Öğretmen atamaları için başvurular 8 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.