19 Nisan 2024 Cuma

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

 

 

 

 

 

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANİ

Üniversitemiz birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar”a, göre Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görevlendirilmek ve Giderleri Döner Sermaye gelirinden karşılanmak üzere KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla personel istihdamı yapılacaktır.

POZİSYON ÜNVANI SAYI
Fizyoterapist 1
Ebe 1
Diğer Sağlık Personeli
Hemşire 1
Röntgen Teknisyeni 1
Toplam 4

ARANILAN GENEL KOŞULLAR

1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2. Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

3. Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.

4. Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5. ÖSYM tarafından 7-8 Temmuz 2012 KPSS (Lisans) ve ÖSYM tarafından 22 Eylül 2012 tarihinde yapılan (Ön Lisans) Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmak (Başvuru şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak yapılan başvurulan Lisans mezunları için KPSSP3, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan sırasına konulmak kaydıyla değerlendirilerek personel istihdamı yapılacaktır.)

6. Alım yapılacak branşlarda belirlenen öğrenim düzeyinden mezun olmak.

7. Herhangi bir kamu ve kuruluşlarında 4/B’li olarak çalışıyor olmamak.

8. Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iş akdi fesh edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

9. 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak.

ÖĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULLAR

1- Fizyoterapist; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans programından mezun olmak.

2- Ebe; Ebelik Bölümü Lisans programından mezun olmak.

(Anne sütü ve emzirme danışmanlığı eğitimi ve Fetal Monitörizasyon eğitimi belgelerine sahip olmak.) Diğer Sağlık Personeli

1- Hemşire kadrosu için; Yükseköğretim kıirumlannın Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu Lisans programından mezun olmak.

2- Röntgen Teknisyeni için; Radyoloji Bölümü Ön Lisans programından mezun olmak.

(Araştırma ve Uygulama Hastanesi Nükleer Tıp, Radyoloji, Anjiyo Ünitesi vb. Radyasyon bulunan birimlerde çalıştırılacaktır. Askerliğini yapmış bay eleman alınacaktır.)

Başvuru için gerekli belgeler

1- Lisans ve Ön Lisans mezunları için 2012 KPSS sonuç belgesi fotokopisi.

2- Nüfus cüzdan fotokopisi

3- 1 adet resim

4- Diploma Fotokopisi

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Adayların, ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 inci günün mesai bitimine kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ Personel Bürosuna başvurmaları gerekmektedir.

Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılmış bulunan müracaatlar geçersiz olup, söz konusu iş talepleri hakkında her hangi bir işlem yapılmayacaktır.

Sonraki Haber

Öğretmen atamaları için başvurular başladı

Öğretmen adaylarının merakla beklediği 30 bin atama için başvurular, başladı. Öğretmen atamaları için başvurular 8 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.