29 Mart 2024 Cuma

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ÇANAKKALE ONSEKIZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU’NUN 4/B MADDESİ UYARINCA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR.

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4 üncü maddesinin |B) fıkrası uyarınca 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar’ın “Sınav Şartı” başlıklı Ek 2 nci maddesi doğrultusunda, personel alınacaktır.

A) ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

SIRA NO UNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER

1 Destek Personeli 1 -Yükseköğretim Kurumlannın laborant ve Veteriner Sağlık, Veteriner Sağlık Teknikerliği Önlisans programlarının birinden mezun olmak, – En az 5 (beş) yıl mesleki deneyime sahip olmak, – Koyun Yetiştiriciliği ve Süt Hijyeni eğitimi alanlarında uzman olmak ve bunu belgelendirmek.

B) GENEL ŞARTLAR

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2. Adayların bu sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için 22 Eylül 2012 tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’na girmiş olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde, KPSSP93 kullanılacaktır.

3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

4. Başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin müracaatı değerlendirmeye alınmayacaktır.

C) SINAV

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esasların Ek 2’nci maddesinin (b) bendi gereğince “Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B| grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yapılacak yerleştirme,” denildiğinden, sınav yapılmaksızın puan sırasına göre alım yapılacaktır.

D) BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1- Başvuru Formu lhttp://personel.comu.edu.tr/formlar.phpl sayfasından temin edilebilir

2- Nüfus cüzdanı örneği

3- Öğrenim Belgesi (Aslı veya onaylı fotokopisi)

4- 2012 KPSS (Bİ grubu sınav sonuç belgesi ve fotokopisi veya internet çıktısı

5- Başvuru yapılacak pozisyonunun şartlarını gösteren belgelerin aslı veya onaylı örnekleri.

6- Genel iş tecrübesi şartı bulunan pozisyonlara başvuracak adaylar için kurum onaylı SGK Hizmet Dökümü.

E) BAŞVURU YÖNTEMİ

1- Giriş koşullarını taşıyan adaylar; ilan tarihinden itibaren 15 gün süreyle, www.comu.edu.tr adresinden temin edecekleri başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere! şahsen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na başvuracaklardır.

2- Eksik belge veya süresinde yapılmayan ve posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

F) SONUÇ

Sonuçlar www.comu.edu.tr adresinde ilan edilecek, Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecek. Asil kazananlardan (belirtilen tarihlerde istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığı’na başvuracaklar) başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine Yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, kazanan adayiara ayrıca tebligat gönderilmeyecektir.

Sonraki Haber

TEOG Sonuçları Açıklandı

TEOG kapsamında 8’inci sınıflara yönelik düzenlenen 2. dönem merkezi ortak sınav sonuçları açıklandı.   Sınav …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.