29 Mart 2024 Cuma

Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

 

 

 

T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz hastanesinde veya Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, 2012 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Peısonel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslaı geıeğınce, gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak sözleşmeli personel alınacaktır. Giderleri özel bütçeden karşılanacak olup, ilanla ilgili bılgıleıe Üniversitemizin www.bozok.edu.tr (tüm ilanlar) adresinden ulaşılabilir.

SIRA NO UNVANI SAVI ARANAN NİTELİKLER
1 Hemşire 1 1 – Hemşlrelk Yüksekokul mezunu, 2-Belgelendirmek şartıyla, en az 1 (bir) yıl hemşire olarak KVC yoğun bakımda prim yatrlarak çakşmış , 3-leri Kardyak Yaşam Desteği sertifikasına sahip olmak.
2 Diğer Sağlık Personeli 1 1 -S.M.L. Adi Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu, 2-Belgelendimnek şartıyla en az 2 (iki) yıl yataklı tedad kurumlarında prim yatınlarak ameliyathane servisinde çalışmış, 3-Anestezi Cfhazı , Vantilatör, Deliblator ve C.P.R. ( Kardio Pulmoner Resu – sitasyon ) teorik ve pratik olarak eğilme katıldığına da* bdge almış dmak .
3 Diğer Sağlık Personeli 1 1 -S.M.L. Adi Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu, 2-Bdgelendlrmek şartıyla, en az 5 (beş) yıl Mnd basamak sağlık kuruluşlannda prim yatınlarak çalışmış, 3-Sap Bakariğ onaylı C.P.R. ( Kardio Pulmoner Resusitasyon ) katılım belgesine sahip olmak, 4-Sap Bakanlıjj onaylı Neonatal Resûsiyasyon Programı sertifikasını almış olmak.
4 Diğer Sağlık Personeli 1 1 -S.M.L. Adi Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu, 2-Bdgelendinnek şartıyla, Mnd basamak yataklı tedavi kuıumiannın acil ve radyoloji birimlerinde prim yatırılarak toplam en az 4 (dört) yıl çalışmış olmak, 3-C.P.R. ( Kardio Pdmoner Resusitasyon ) ve Neonatal Resûsiyasyon teorik ve pratik eğilimi almış ve sertifikasına sahip dmak , 4-Uluslararag katimi mesldd eğitim seminerleri kattm belgesine sahip dmak
5 Diğer Sağlık Personeli 1 1 -S.M.L. Adi Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu, 2-Belgelendimnek şartıyla, Mnd basamak yataklı tedavi kurumlarında 1 (bir) yıl prim yatniarak çalışmış olmak.
6 Diğer Sağlık Personel 1 S.M.L. Adi Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu dmak .
7 Sağlık Teknikeri 1 Sağlık Hizmetleri M.Y.O Anestezi bölümü mezunu olmak.
8 Sağlık Teknikeri 1 Sağlık Hizmetleri M.Y.O Tıbbi Laboratuvar bölümü mezınu olmak.
9 Sağlık Teknikeri 1 Sağlık Hizmetleri M.Y.O Adi Tıp Tekrikerliği bolünü mezunu olmak.
10 Biıo Personeli 1 Üniversitemizin spor ile ilgili hizmetlerini yürütmek üzere; 1 -Liselerin spor bölümü mezunu dup , futbol branşında lisans sahibi, 2-Prim yatınlarak , en az 8 (sekiz) yıl tecrübdi , 3- lan tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış ve E sınıfı ehliyet sahibi, 4-KPSS 94 puarmdan 60 veya üzeri puan almış olmak.

Sonraki Haber

Öğretmen atamaları için başvurular başladı

Öğretmen adaylarının merakla beklediği 30 bin atama için başvurular, başladı. Öğretmen atamaları için başvurular 8 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.